Rehabiliteringsutstyr

 Her finner du et lite utvalg med produkter for rehabilitering i og utenfor hjemmet.
Produkter for behandling og trening kan kjøpes privat.
Kontakt oss gjerne for å finne riktig produkt til deg.

Kontakt oss

Saebo Mirror Box

Et effektivt terapiverktøy brukt for opptrening av motorisk funksjon i arm og hånd. Et innovativt og enkelt design som enkelt kan håndteres med en hånd, og lett kan transporteres og oppbevares. 

Saebo Stim One

Trådløs elektrostimulerende apparat, designet for å forebygge og redusere tap av muskelmasse. Det kompakte designet gjør enheten enkel å benytte til små og større muskelgrupper

Saebo Stim Pro

En avansert nevromuskulær stimulerende enhet med både NMES, TENS og SES modus, for behandling  av muskelsvakhet, ødem, smerte og sensoriske problemstillinger.

Saebo Flex og -Reach

En kraftig dynamisk håndortose spesielt utviklet for intensiv hånd- og armtrening for pasienter med redusert hånd- og armfunksjon grunnet spastisitet. Bestilles og produseres på individuelle mål.  

Saebo MAS og MAS mini

SaeboMAS er en dynamisk armavlaster som eliminerer tyngdekraften spesielt utviklet for å fasilitere gode skulder- og albuebevegelser under funksjonelle oppgaver og trening.  

Orginalen SaeboMAS er utviklet for institusjoner, og den hendige MAS mini er utviklet for bruk i hjemmet. 

Saebo Fine motor cubes​

30 små skum kuber for trening av finmotoriske ferdigheter. Benyttes i trening av finmotoriske hånd- og arm øvelser, eksempelvis gripe- og slipp, pinsettgrep eller stableoppgaver. Benyttes gjerne i kombinasjon med SaeboMirror Box eller en av Saebos dynamiske ortoser.

​Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om rehabiliteringsutstyr

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.