ssasdas

Grepshjelpemidler

Funksjonelle grepshjelpemidler som fungerer for de fleste, uansett utgangspunkt

Bioservo Carbohand

For brukere som har et svakt grep, men som kan åpne hånden sin selvstendig.

SaeboFlex

For deg som trenger opptrening for å kunne ta i bruk hånden.

SaeboGlove

For de som ikke greier å åpne hånden, men som greier å lukke den .

SaeboMAS Mini

For deg som ikke selvstendig kan bevege armen selvstendig

Bioservo Carbonhand

Neste generasjons aktive gripehjelpemiddel

Bioservo Carbonhand

Bioservo Carbonhand er neste generasjon aktivt gripehjelpemiddel. Den kan brukes av personer som har svakt grep, nedsatt håndfunksjon eller som trenger et mer ergonomisk og utholdende grep.

Bioservo Carbonhand er en unik kombinasjon mellom medisinsk teknologi og robotteknologi. Teknologien betegnes ofte som "Soft-Extra-Muscle (SEM), en behagelig myk og elastisk robot-muskel som tilfører brukeren ekstra gripekraft i hånden og grepet.

Produktet brukes som en helt vanlig hanske, og en kontrollenhet plasseres i beltet. Hansken registrerer helt selvstendig når brukeren prøver å gripe rundt et objekt eller prøver å utføre en oppgave, og tilfører ekstra kraft for å muliggjøre grepet. Hansken hjelper brukeren å få forbedret gripekraft, som gjør det mulig å utføre oppgaver som ellers kunne ha vært vanskelig eller tungt å utføre.

En helt ny studie viser positive effekter ved bruk av Carbonhand. 

Ta meg til siden for Bioservo Carbonhand!

SaeboGlove

Hansken som gir deg tilbake evnen til å åpne hånden

Hansken med strikker som strekker  

 SaeboGlove består av en hanske og et skall i hardplast som holder håndleddet i nøytralstilling. Små strikker med ulik styrke hektes på små hemper over hvert fingerledd og gjør at du får  åpnet hånden.  En åpen hånd gir mulighet til funksjonelle grep og at du kan slippe gjenstanden etterpå. l  

Fortell meg mer om SaeboGlove!

Odoo CMS - a big picture

Å finne en størrelse som passer er enkelt!

Du kan enkelt finne den størrelsen som passer deg ved å bruke vårt måleskjema. Når du først har funnet den størrelsen som passer, kan du, eller din ergo-/fysioterapaut enkelt finne den styrken du trenger ved å prøve ut de forskjellige strikkene som følger med i settet.

Vis meg hvordan!

SaeboMAS Mini

Hjelper deg å bevege armen dit du vil!

Den dynamiske armstøtten

SaeboMAS mini er en dynamisk armstøtte som hjelper deg å bruke armen i daglige aktiviteter. Den festes i bordplaten, gjerne på kjøkkenbordet eller kontorpulten. Armen legges i en behagelig støtte som avlaster vekten av armen. SaeboMAS mini egner seg godt for de med nedsatt funksjon i arm på grunn av lammelser eller stiv nakke/vond skulder. Når armen blir vektløs, er det vesentlig enklere å bevege armen ved skriving og i spisesituasjoner. Med SaeboMAS mini ser vi at mange får en vesentlig bedret funksjon som følge av at bevegelsen kan gjøres i vektløs tilstand. SaeboMAS mini passer perfekt til kjøkkenbordet eller arbeidspulten, og gjør daglige funksjonelle aktiviteter mulig.

Kombinert med SaeboGlove kan du både bevege armen dit du ønsker, samt gripe og slippe gjenstander. En veldig nyttig kombinasjon for å bedre funksjonen hos mange slagpasienter med en redusert arm.

Vis meg SaeboMAS Mini!

SaeboFlex

Produktet som rehabiliterer den spastiske hånden tilbake til grepsfunksjon

Dette er bare starten!

Mange sliter med høy tonus i hånden etter slag. Det fører til en knyttet hånd det er vanskelig å bruke. SaeboFlex er den kraftigste løsningen med en springfjær som strekker ut fingrene. Når fingre og håndledd er strukket ut, gir det et godt utgangspunkt for grep. Pasienten må selv skape kraften til å gripe rundt gjenstander. Hver enkelt SaeboFlex er unik og tilpasset til bruker! Dette gjør at man får et produktet som både sitter og fungerer optimalt.

Bruk av SaeboFlex kan føre til at man får økt evne til å gripe og slippe større gjenstander, samtidig som man trener musklene. Reduksjon i spastisitet er en positiv bivirkning av SaeboFlex-bruk. Mindre spastisitet kan medføre at man kan gå over til å benytte mer "avanserte" produkter slik som SaeboGlove eller Bioservo Carbonhand.

Ta meg til SaeboFlex!

XFT H1

Unikt apparat som både har en EMG-måler som føler når du prøver å strekke hånd- og fingre, og gir strømstimulering til muskler som er svake. Den kan programmeres slik at når du prøver å strekke før du skal gripe noe, men ikke får det til, kommer det strømstimulering til musklene for å hjelpe dem å gjøre jobben de ikke klarer selv. 


Les mer!

Usikker på hvilket produkt som vil fungere best for deg?

Kontakt oss, så hjelper vi deg!