Spesialtilpasning

Vi kan utføre spesialtilpasninger for alle typer produkter

Vi har lang erfaring med å lage brukertilpassede hjelpemidler som har til hensikt å motvirke lidelser eller plager knyttet til kuldesensitivitet. Dette gjelder alt fra dysmeli/amputasjoner, diverse skader og varmebehov utover hender og føtter generelt.

 Spesialtilpasninger

Cypromed utfører flere typer spesialtilpasninger. Spesialtilpasninger kan enten være med, eller uten varmeelementer. Produktet kan sys etter målsatt tegning, eller etter en gips-avstøpning.

Vi har lang erfaring med tilpasninger og kan lage produktene på en slik måte at brukere som ikke vanligvis kan bruke butikk-kjøpte produkter endelig kan få glede av produktene, på lik linje med alle andre.

 Produktkvalitet

Alle våre spesialtilpasninger utføres etter henvisisning fra medisinsk- eller klinisk personell. Produktene følger produksjonen vi har og følger de samme design-reglene som våre øvrige produkter. Dette medfører at brukeropplevelsen for deg som kunde blir så lik som mulig våre standardprodukter.

Hva kan vi lage?

Vi har lang erfaring med å lage alle typer varmehjelpemidler. Kravet fra oss er som regel at produktet som skal tilpasses er av et materiale hvor det kan plasseres varmetråd.

Om det er snakk om en spesialtilpassing av søm og tekstil, gjerne i tillegg til at det skal tiløres varme, så er det en fordel om vi enten får en målsatt tegning, eller helst en avstøpning, dersom det er komplekse former det er snakk om (f.eks amputasjon).

Spesialtilpasninger kan være:

 - Spesialsydde votter med varme for amputasjoner
- Klesplagg som stilongs, vester, jakker, arm-trekk med varme.
- Spesialisert varme på små områder, f.eks høy varmeeffekt i en finger.

Alle spesialtilpasninger må gjøres i samarbeid med kvalifisert medisinsk personell.

Odoo text and image block

Vil du vite mer?

Send oss en henvendelse under, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat! :)

Send