Tag Category

SaeboStim Go

Trådløs bærbar muskelstimulator

Nyhet!

En enklere og mer brukervennlig elektrisk muskelstimulator er det vanskelig å finne. Kun et program som enkelt betjenes med en hånd. Utviklet spesielt for å hindre/redusere subluksasjon i skulder etter hjerneslag, men også perfekt til å styrke musklene som strekker ut i hånd og fingre (se bilde). 

Dette lille, bærbare apparatet med justerbare vinger (elektroder) er enkelt å feste på huden og du styrer selv opp og ned intensiteten på strømmen til ønsket nivå. Kan brukes på muskler over hele kroppen.

Når kan SaeboStim Go brukes?


- Ved skulder-subluksasjoner

- Ved atrofi/muskelsvakhet som skyldes at muskelen ikke blir brukt

- Ved relæring/vekking av muskler etter for eksempel slag

- Når en ønsker å øke bevegelsesutslaget over et ledd


Apparatets program er klinisk utviklet for å forbedre funksjon, redusere atrofi og styrke svake muskler i både armer og ben.


Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Liten kontrollenhet

Den lille og nette kontrollenheten har kun et program. Du skrur av og på ved å trykke på Saebo-knappen.Intensiteten trykker du enkelt opp på oversiden av Saebo-knappen og ned på nedsiden. 

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

Justerbare elektroder

De to vingene, som utgjør elektrodene, kan enkelt roteres mot hverandre eller fra hverandre. Det gir full frihet i elektrodeplassering.

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

Sølv-overflate

Laserprintet overflate i sølv gir en unik jevn ledeevne av strøm over hele elektrodeflaten. 

Få skulderen på plass igjen!  

 

SaeboStimGo- er et trådløst elektrisk stimuleringsapparat designet for å hindre eller redusere subluksasjon i skulder. Det gjøres ved å styrke de svake musklene som gir instabilitet eller feil plassering av overarmen inn i skulderleddet (dislokalisering). Dette rimelige og kompakte apparatet fungerer ved å gi elektriske signaler gjennom trådløse elektroder til de ønskede muskelgruppene som løfter overarmen tilbake inn i leddet.

 

Fordeler:

·     Rimelig og enkelt å bruke

·     Trådløst, lite og lett

·     Elektrodene har høy kvalitet og kan brukes mange ganger

·     Kun ett program – superlett å komme i gang

·     Ladbare batterier

·     Har et patentert ultratynt roterende vingesystem som tillater full valgfrihet på plassering av elektrodene

·     Laserprintet sølvoverflate som gir en jevn kvalitet på stimuleringen slik at strømmen ikke oppleves som skarp sammenlignet med andre apparater

  

 

Vansker med å strekke ut fingre og håndledd?

Forskning viser at elektrisk stimulering sammen med SaeboGlove gir gode resultater hos personer som er rammet av hjerneslag. Apparatet er spesielt programmert for å forbedre funksjon, forsinke atrofi og styrke svake muskler. Vi ser også at SaeboStim Go passer bra i kombinasjon med SaeboStretch for å motvirke kontrakturer. 

 

 

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Kommer i to størrelser

Vi leverer i to størrelser - Large og Small. 

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

Utskiftbare gel-elektroder

Elektrodene varer til ca 15 gangers bruk. Da kan man enkelt fjerne gele-platen og sette på en ny. 

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

Unikt program

Programmet varer i 1 t og du får stimulering/kontraksjon i 8 sek og pause i 8 sek gjennom hele tidsintervallet. Det gjør at musklene jobber og slapper av mens du kan gjør andre ting. Kan brukes på både armer og ben. Vi har mange ulike forslag til hvor du kan plassere elektrodene.

Vipps butikk

Vi har opprettet en Vipps butikk hvor du kan handle det du ønsker, når du ønsker. Her finner du SaeboStim Go i Small og Large, ekstra pads til SaeboStim Go, Saebo Speilterapi-boks og SaeboStep. 

Ved å gå inn på Vipps-appen på telefonen kan du kjøpe direkte fra oss og varen blir sendt i posten påfølgende arbeidsdag, rett hjem til deg. 

Rent praktisk kan du enten skanne QR koden du ser her med kameraet på mobilen eller gå inn på Betal i Vipps. Når du har kommet inn på Betal, søker du opp Cypromed og trykker på den. Da kommer du rett inn i Vipps-butikken vår.

Har du problemer med Vipps, kan du maile oss på service@cypromed.no og bestille det du ønsker der. Det tar dessverre en god del lengre tid før du får varen i posten, da betalingen må registreres i banken før varen kan sendes til deg.