Odoo CMS - a big picture

Be om uforpliktende produktpresentasjon over en videokonferanse.

Vi holder presentasjoner for produkter i kategorien hjelpemidler for slag- og nerveskade uforpliktende til personell i helsesektoren.

Odoo - Eksempel 1 for tre kolonner

Varmehjelpemidler   

Vi selger varmehjelpemidler som hansker, votter, sokker og sko. Produktene fra Cypromed er de eneste i markedet som per standard leveres med høy varmeeffekt og store batterier. Med våre produkter kan du være trygg på at du holder deg varm, selv i meget kaldt vær.

Du kan se våre varmehjelpemidler her! Om du trenger mer informasjon rundt varmehjelpemidler og hvordan de fungerer kan du se på vår   oversiktsside. Vi leverer både sko, såler, votter og hansker med varme.

Odoo - Eksempel 2 for tre kolonner

Ganghjelpemidler

Vi har flere gode hjelpemidler for pasienter med droppfot. Fra avanserte teknologiske løsninger som WalkAide I som er en FES stimulator til droppfot som kan tilpasses nesten alle. WalkAide II som er den nyeste, mest avanserte og den tynneste droppfot FES stimulatoren som finnes. Og mer enkle løfteortoser som SaeboStep.

Odoo - Eksempel 3 for tre kolonner

Grepshjelpemidler

Vi har et bredt spekter av grepsforbedrende hjelpemidler. Alt fra ortoser som hjelper til å strekke ut hånd og fingre, til hansker som forsterker gripekraften. Vi har også armavlasteren   SaeboMas Mini som hjelper til å posisjonere armen bedre for grep. 

NYHET! WalkAide II - Ett steg foran

Endelig er WalkAide II tilgjengelig for brukere med droppfot i Norge!

Etter den mangeårige suksessen med WalkAide I, er oppfølgeren WalkAide II nå endelig kommet til det norske markedet. Dette er en stor nyhet for deg som har droppfot, og som er på utkikk etter den beste teknologien som finnes av funksjonell elektrisk stimulering (FES) til behandling av droppfot.

OmniHi5 - Få tilbake et funksjonelt grep

OmniHi5 er et elektrisk hjelpemiddel som oppdager når bruker ønsker å åpne hånden og bistår med å stimulere musklene til åpning av hånd. Dette kan hjelpe personer som ellers ikke greier å åpne hånden til å få tilbake funksjon i hverdagen.

Odoo • Tekst og bilde

SaeboGlove

Gripehanske som hjelpmer deg med å åpne fingrene. Vil i mange tilfeller kunne hjelpe personer med lidelser som umuliggjør naturlig åpning av fingre. Hansken hjelper til å åpne fingre og sikre grep.

Bioservo  Carbonhand®

Aktiv gripehanske som hjelper deg med å gripe fast rundt objekter med fingre som ellers ville vært svake, samt opprettholde  et fast grep. Elektriske motorer sørger for at hånden din får et sterkt og stabilt grep.

Carbonhand® is a trademark belonging to Bioservo Technologies AB     

SaeboStep

Ortose for fot, mye smartere og mye enklere enn eksiterende produkter. Kan tilpasses til de fleste eksisterende fottøy, uten at utseende på sko eller funksjon påvirkes i særlig grad. Enkelt å ta av/på ved behov.

Odoo - Sample 1 for three columns

SaeboMAS Mini

Dynamisk armavnaster som gjør armen tilnærmet vektløs. Perfekt for de som har svak funksjon i arm/skulder. Kan gi tilbake bevegelighet i en ellers passiv arm.

Odoo - Sample 2 for three columns

WalkAide I

Funksjonell elektrisk stimulering av dropp-fot som løfter foten under gange, slik at man får et mer komplett ganglag.

Odoo - Sample 3 for three columns

OmniHi5

Funksjonell elektrisk stimulering for arm. EKG elektroder detekterer ønske om å gripe og stimulerer musklene elektrisk slik at man får tilbake et grep som ellers ikke ville ha vært mulig.

Odoo - Sample 1 for three columns

RoadRunner Foot

Cypromed har fått inn helt unike proesekomponenter fra Italienske Roadrunner. Dette er føtter som gir unikt og dynamisk gange

Whitepaper Last ned dokumentasjon på hvordan RoadFlexion fra Roadrunner fungerer og kan hjelpe deg!    

Odoo - Sample 3 for three columns

Kontakt oss!

Kontakt oss direkte for å få utprøving/demo på de nye unike produktene fra Roadrunner, helt uten forpliktelse!Close

Våre partnere

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo